Starburst met hoge inzet

starburst met hoge inzetStarburst met hoge inzet is een manier om nog meer uit je spel te halen. Bij de gokkast kan je zelf bepalen hoe hoog je gaat inzetten. Je kan al meespelen vanaf een paar cent per ronde. Dit zijn natuurlijk kleine bedragen, maar je kan ook met een hoge inzet gaan spelen. Doordat het spel slechts 10 winlijnen heeft waarop je gaat inzetten hoef je hiervoor niet eens heel diep in de buidel te tasten. Je kan zelf bepalen of je de muntwaarde per lijn verhoogt of het aantal muntjes dat je per lijn inzet. Door een hoger bedrag per spin in te gaan zetten ga je ook meer winnen. Bij een hogere muntwaarde gaat het prijzengeld omhoog en bij extra muntjes verdubbel je de bedragen die je kan winnen.

Muntwaarde instellen bij Starburst

paarse diamantRechts onderin zie je coin value staan. Dit is vrij vertaald de muntwaarde per muntje. Je kan zelf bepalen hoeveel geld een muntje waard is. Standaard staat dit ingesteld op 0,01 cent. Omdat je verplicht met alle 10 de winlijnen moet spelen bij Starburst speel je met 0,10 cent per ronde minimaal. De coin value kan je eenvoudig verhogen. Je kan van 0,01 naar 1 euro maximaal gaan. Dit betekent dat je voor 10 euro per spin kan gaan spelen.

Bet level bepalen bij Starburst

Met de muntwaarde kan je de waarde van de muntjes die je per lijn inzet verhogen. Door dit te doen verhoog je ook de uitbetaling per winnende combinatie. Naast de muntwaarde kan je ook een bet level instellen. Een bet level is eigenlijk het aantal muntjes dat je per lijn gaat inzetten. Dit kan één muntje zijn, maar ook tien muntjes. Stel je maakt een winnende combinatie met Starburst. Dan staat er een vast bedrag op de combinatie. Dit bedrag doe je keer 10 als je 10 muntjes erop hebt ingezet. Door het bet level te verhogen kan je de bedragen die je kan winnen ook flink verhogen.

Maximale inzet bij Starburst

pandaUiteraard is er ook spraken van een maximale inzet als je Starburst gaat spelen. Een maximale inzet betekent de hoogste muntwaarde en de hoogste bet level. Als je dit allemaal op maximaal inzet dan ga je 100 euro per ronde uitgeven. De hoofdprijs is 50.000 muntjes. Dit betekent dat je bij de hoofdprijs ineens 50.000 euro kan winnen. Dit zijn pas bedragen om voor te spelen en je maakt dus kans op een echte jackpot. Geen jackpot van tien euro, maar 50.000 euro. Stiekem kan je hier al van wegdromen als je het bedrag voor het eerst ziet staan.

Zitten er voordelen aan hoog inzetten?

Het grootste voordeel van hoog inzetten is dat je ook grote bedragen kan winnen. Maar in de praktijk blijkt ook dat je vaker wint. Het spel geeft je sneller een kans om te winnen als je hoog inzet. Als je vervolgens wint pak je ook meteen grote bedragen. Als voorbeeld gingen wij met 100 euro spelen. We maakte 1 winnende combinatie en pakte direct 150 euro. Normaal gesproken had je misschien 0,50 cent gewonnen. Maar 150 euro is natuurlijk wel even een heel ander bedrag om te winnen met een gokkast. Het mooie is dat dit pas het begin is. Je gaat nog veel grotere bedragen spelen als je hoog inzet.

Het is niet voor iedere speler weggelegd

Hou er wel rekening mee dat hoog inzetten niet voor alle spelers is weggelegd. Als je budget slechts 1.000 euro is, dan raden wij al af om met 100 euro per spin te spelen. Je kan het natuurlijk ook iets rustiger aan doen. Bijvoorbeeld door met 25 of 50 euro per spin te gaan spelen. Je houdt het dan veel langer vol. Je moet er namelijk vanuit gaan dat je ook een paar spins zal verliezen. Als je dan al door je geld heen bent, dan is dit natuurlijk hartstikke zonde. Je kan dan binnen een paar spins al 1.000 euro er doorheen spelen. Dit is uiteindelijk nog een hoop geld. Hou er daarom rekening mee dat het niet voor iedere speler is weggelegd.

Activeer sneller re-spins

re spinsJe kan door hoog in te zetten steeds sneller re-spins activeren. Binnen een paar rondes heb je al een re-spin te pakken en maak je winnende combinaties. De re-spins zijn vooral bij de grote bedragen mooi meegenomen. Ze kosten je niets en kunnen je zo 200 euro opleveren. Dit heb je normaal gesproken niet met een re-spin als je slechts met een paar cent speelt. Dit maakt het helemaal leuk om hoog in te zetten. De beloning is namelijk een stuk groter. Het fijne van Starburst is dat het ook één van de weinige gokkasten is waar je echt hoog kan inzetten. Lang niet elke gokkast heeft de optie om met 100 euro per spin te spelen en leuke bedragen te winnen.

€250 + 100 FS